KO’P O‘ZGARUVCHILI FUNKSIYALARI VA GIPERGEOMETRIK CHEGARAVIY MASALALAR (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada aralash parabolik-giperbolik tipdagi tenglama uchun tip o'zgarish chizig'ida integral ko'rinishdagi ulash shartli chegaraviy masalaning bir qiymatli yechilishi isbotlangan.