GIPERGIOMETRIK FUNKSIYALARINI VA ULARNING CHEGARAVIY MASALALARI HAQIDA (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada ba'zi asosiy faktlar keltirilgan. Maqolaning asosiy natijalarini taqdim etish uchun zarur bo‘lgan bir nechta o‘zgaruvchilarning gipergeometrik funksiyalari va Burchnell-Chandy operatorlari keltirilgan.