O‘ZBEKISTON TIJORAT BANKLARINING FOYDASI VA RENTABELLIGIGA TA’SIR ETUVCHI OMILLAR – “MUAMMOLI KREDITLAR” (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada, O‘zbekiston Respublikasi tijorat banklarida yuzaga kelayotgan kredit bilan bog’liq muammolar – foydasiz kreditlar chiqishi va ularning qaytishini muammoli kreditlarga aylanishi orqali banklarda uchrayotgan “noqulayliklar”ga yechimlar, takliflar va tavsiyalar berib o‘tiladi.