ANDIJON SHAHRIDA BOBUR SHOH KO‘CHASINING IKKI QISMINI BOG‘LAYDIGAN ZAMONAVIY KO‘PRIKNING TAHLILIY AHAMIYATI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada ekologik muammolar, tirbandliklar, harakat xavfsizligi hamda jamoat transporti harakatiga ta’sirni Andijon shahrida Bobur shoh ko‘chasining ikki qismini bog‘laydigan zamonaviy ko‘prik bunyod etilishi natijasida bartaraf etilishi ko‘rsatilib o‘tilgan