TASTE ADJECTIVES IN ENGLISH LANGUAGE (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ingliz tillarida maza-ta’m ifodalovchi semalarni asosan sifat so‘z turkumi doirasida uchratamiz, aksasriyat hollarda esa maza-ta’m ifodalovchi birliklar ko’chma ma’noda ishlarilib atoqli otga aylanish holatlarini ham uchratamiz.Ushbu maqolada ingliz tilida maza-ta’mni ifodalovchi birliklar haqida fikir yuritilgan va misollar orqali yoritib berilgan.