VOYAGA YETMAGAN YOSHLARDA XULQ OG‘ISHI VA TARBIYA BUZILISHINING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK OMILLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Mamlakatimizda iqtisodiy va siyosiy sohalarda amalga oshirilayotgan keng qamrovli ishlar bilan bir qatorda, o‘sib kelayotgan yosh avlodning ta’lim-tarbiyasi, ertangi kuni, ularning jismoniy va aqliy jihatdan barkamol rivojlanishlari borasida davlat miqyosida ulkan darajadagi ishlar amalga oshirilmoqda.