YASHIL IQTISODIYOTNI RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Globallashuv jarayoni sanoati rivojlangan mamlakatlarning texnologik bazasining sifat jihatidan yangilanishini, ishlab chiqarish samaradorligi va raqobatbardoshlik darajasini oshirish bilan birga hayot sifatini va yashash muhitini yaxshilashni ta`minlaydigan yangi texnologik tuzilmaga modernizatsiya qilingan iqtisodiyotga o`tishni talab qilmoqda