Jahonning iqtisodiy muammolari (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Jahondagi iqtisodiy muammolarning ko‘plab turlari mavjuddir, eng muhimi daromadlarni taqsimlash (odamlarga to‘lanadigan pul miqdori) va boylikni taqsimlash (odamlar egalik qiladigan boylik miqdori). Ushbu maqolada jahonning iqtisodiy muammolarining ayrimlari haqida ilmiy tadqiqot olib borildi va xulosa hamda takliflar ishlab chiqildi.