O‘ZBEKISTONDA INTERNET JURNALISTIKASI: YUTUQLAR VA MUAMMOLAR (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada O‘zbekiston internet jurnalistikasi va undagi kamchiliklar asosiy masala sifatida berilgan. Shu o‘rinda hozirgi kundagi ushbu sohaga bo‘lgan talablar va uning avzalliklari haqida mulohaza yuritamiz.