Yoshlarni tashabbuslarini qòllab quvvatlash va ularga kómaklashish (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqola bugungi kunda yoshlarimizning davlatimiz tomonidan qoʻllab quvvatlanishi hamda yoshlar yetakchisi faoliyatining tashkil etilishi, uyushmagan yoshlarni vaqtini mazmunli tashkil etish hamda ularni uyushtirish kabi masalarni oʻz ichiga oladi