KICHIK VA O‘RTA BIZNESDA INNOVATSION BOSHQARUVNING ROLI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Bugungi kunda globballashuv insoniyatning xar bir jabhasiga shiddatli ravishda kirib kelishi orqali Kichik va O‘rta Biznes boshqaruv sohasini chetlab o‘tmadi. Ush bu maqolada Kichik va O‘rta Biznes boshqaruv sohasini innovatsion transformatsiyaning dolzarbligi haqida tushunchalar keltirib o‘tilgan