Boshlang‘ich sinflarni o‘qitishda ilg‘or pedagogik metodlardan foydalanishning afzalliklari (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada, bugungi kunda boshlang‘ich sinflarni o‘qitishda ilg‘or pedagogik metodlardan foydalanishning afzalliklari, shuningdek ta’lim –tarbiyaga taalluqli xatti-harakatlarni tafakkurga asoslanib tahlil qilish pedagogikada yagona usul hisoblanishi yoritib berilgan. Pedagogika amaliyotida o‘qitish usullari va metodlarining juda kata boyligi to‘plangan bo‘lib, ularni tanlashda turli sharoitlar, o‘qitilayotgan fanning xarakteri, bolalarning yosh xususiyatlari hisobga olinadi.