Miloddan avvalgi 2-mingyillikda qadimgi Xorazm aholisining ijtimoiy- iqtisodiy munosabatlari (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada Miloddan avvalgi 2-mingyillikda qadimgi Xorazm aholisining ijtimoiy-iqtisodiy munosabatlari haqida ilmiy adabiyotlar keng tahlil qilingan va mavzu tadqiq etilgan. Maqolani yozishda adabiyotlar tahlili va boshqa metodlardan foydalanilgan