AXBOROT XAVSIZLIGI – BUGUNGII KUNNING DOLZARB MASALASI SIFATIDA (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Bugungi kunda globallashuv davrida axoborot va uning xavfsizligi muhimbo‘rin tutadi. Axborot tizimlarning zaifligi mamlakat xavfsizlik tizimiga bevosita ta’sir qiladi.