Маънавиятимизнинг тарихий илдизи (Гендер тенглиги тарихий силсилалар талқинида) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Мақола ислом динида хотин-қизларнинг ҳуқуқи, жумладан аёлларнинг мерос олиш ҳуқуқи, жамиятда аёлларни тўлақонли ҳимоя қилиш масаласига бағишланган.