Qushlar sinfining umumiy tavsifi va tuzilishi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada qushlar sinfining umumiy tavsifi va tuzilishi, shuningdek, qushlar sinfining sistematikasi va ekologiyasini axamiyat haqida ma'lumotlar keltirib o‘tilgan.