Atmosferani tuzilishi va tarkibi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada atmosfera va uning ahamiyati, atmosfera tuzilishi va gaz tarkibi haqida ma'lumotlar berilgan. Shuningdek atmosferani ifloslanishi va uning oqibatlari, atmosfera havosini qanday muhofaza qilish to‘g‘risida ma'lumotlar keltirilgan.