KATTA YOSHDAGI MAKTAB O‘QUVCHILARINING SHAXSLARARO MUNOSABATLARINING PSIXOLOGIK MOHIYATI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada katta yoshdagi o‘quvchining shaxslararo munosabatlar muammosining psixologik nazariy adabiyotlarda o‘rganilganligi tahlil qilingan. Katta yoshdagi o‘quvchining o‘ziga xos psixologik xususiyatlari va o‘yinning maktabgacha yosh davrida shaxslararo munosabatlar tizimiga ta’siri mexanizmlari haqida fikrlar bildirilgan