BOSHLANG’ICH SINFLARDA MATEMATIKA DARSLARIDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARI BILAN ISHLASH KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISH METODIKASI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinflarda matematika darslarida axborot texnologiyalari bilan ishlash kompetensiyasini rivojlantirish metodikasi haqida ma’lumotlar keltirgan