(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Oʼzbekiston Respublikasida ommaviy tadbirlarni oʼtkazishda jamoat tartibi va xavfsizligini huquqiy taʼminlashni takomillashtirishga qaratilgan ilmiy xulosa, taklif va tavsiyalar shuningdek, ommaviy tadbirlarni oʼtkazishda jamoat tartibi va xavfsizligini huquqiy taʼminlash jarayonida yuzaga keladigan ijtimoiy munosabatlar, ommaviy tadbirlarni oʼtkazishda jamoat tartibi va xavfsizligini taʼminlashni huquqiy tartibga soluvchi normativ-huquqiy xujjatlar, ularni qoʼllash amaliyoti hamda yuridik fandagi kontseptual yondashuvlar va ilmiy- nazariy qarashlar tahlil qilingan