(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Mazkur maqolada sharq tillarini o‘qitishda tinglab tushunish va nutq ko‘nikmalarini rivojlantirishning samarali usullari tadqiq qilinadi. Maqola interfaol faoliyat, talaffuz amaliyoti, so‘z boyligini oshirish, fikr-mulohazalar va kamchiliklarni tuzatishning o‘quvchilarning sharq tillaridagi til malakalariga ta’sirini o‘rganishga qaratilgan bo‘lib, tadqiqot maqsadi sharq tilini o‘qitishda tinglab tushunish va nutq ko‘nikmalarini oshirish bo‘yicha eng yaxshi tajribalar haqida qimmatli tushunchalarni taqdim etishga qaratilgan.