(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolaning mazmuni shundan iboratki Yalpizkabilar (Lamidae) sinfchasining umumiy tavsifi va ushbu sinf haqida tushunchalar keltirib o’tilgan. Maqolamiz davomida ushbu sinfchaning sistematikasi hamda morfologiyasi va fiziologiyasi haqida ma’lumotlar berib o’tiladi