(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolaning mazmuni shundan iboratki sudralib yuruvchilar (Reptilia) sinfining umumiy tavsifi, oziqlanishi, ko‘payishi va yer yuzida tarqalishi haqida ma’lumotlar keltirib o‘tilgan. Bundan tashqari tabiat va inson hayotidagi ahamiyatini ko‘rib chiqish mumkin.