(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu ilmiy maqolada Xizmat ko‘rsatish sohalariga investitsiyalarni jalb qilish to‘g’risida asosiy tushunchalar yoritib berilgan