(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu ilmiy maqolada maktabgacha va xalq ta’limi pedagog xodimlarini qayta tayyorlash va ularning malakasini oshirish, kasbiy faoliyati monitoringini tashkil etishning elektron metodik tizimi tarkibi va mazmunini ishlab chiqish asoslari yoritilgan