(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada bo‘lajak geografiya o‘qituvchilarida turizm va ekoturizm bo‘yicha kasbiy kompetensiyalarni rivojlantirish muammolari va ularning yechimi bayon qilingan