(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada madaniy-tamosha xizmatlarini rivojlantirishning zaruratlari va tashkiliy iqtisodiy mehanizimlari haqida umumiy ma’lumotlar berilgan