(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Маколада акциядорлик жамиятларида молиявий ҳисоботларни тузиш ва аудиторлик текширувларини ўтказишнинг амалий жиҳатлари, молиявий ҳисобот ахборотларининг ишончлилигини таъминлаш мақсадида ҳисоб сиёсатини тузиш хусусиятлари, молиявий ҳисобот аудитини ўтказишда далилларни тўплаш, молиявий ҳисоботни текшириш натижалари бўйича аудиторлик хулосасини тузиш тартиби ёритилган.