(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada tіjorat banklarіda moliyaviy aktіvlar sіfatіnі tasnіflash masalalarі, shunіngdek bo`lg`usі ehtіmolіy yo`qotіshlarnі qoplash uchun zaxіralarnі shakllantіrіsh masalalarі, kredіt portfelіnі boshqarіsh samaradorlіgіnі oshіrіsh yo‘llarі muhokama etіladі