(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada mustaqillikning dastlabki yillaridan to hozirgi kunga qadar yurtimizda Qurolli Kuchlar tizimida olib borilayotgan islohotlar, harbiy xizmatchilar va ularning oila a’zolarini ijtimoiy himoya qilish maqsadida ishlab chiqilgan bir qator normativ huquqiy hujjatlar haqida bayon etilgan