(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada, energetikaning rivojlanishida xufyona iqtisodiyotning vujudga kelishi va uning oldini olishdagi amaliy chora-tadbirlarning qay darajada ikanligi, O‘zbekistonning yoqilg‘i-energetika sohasida chet-el davlatlaridan xufyona iqtisodiyotga qarshi kurashishdagi tajribalari, energetikaga oid yangi islohotlar bosqichi, O‘zbekistonda yoqilg‘i-energetikaning samaradorligini oshirishda xufyona iqtisodiyotni qisqartirish yo‘llari bayon etilgan