(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Reabilitatsiya markazlarida bemorlarni kompleks reabilitatsiya qilishni amalga oshirishda hamshiralarning ko‘p kasbli jamoa mutaxassislari bilan o‘zaro hamkorligi modeli ishlab chiqildi, bu ularning reabilitatsiya jarayonida ishtirok etishining ko‘p qirrali xususiyatini aks ettiradi. Hamshiralarning reabilitatsiya faoliyati hamshiralik amaliyotining yangi tashkiliy shaklining aks etishi, hamshiralik ishining nufuzini oshirishi ko‘rsatilgan