(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Matritsa tushunchasi amaliyotga, xususan, iqtisodchilar va boshqa soha mutaxassislari uchun muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqolada matritsalarning ba’zi iqtisodiy masalalarni yechishga tadbiqi keltirib o‘tilgan