(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasi xalq shoiri Aleksandr Arkadevich Faynberg hayotiga oid ma’lumotlar, uning ijod yo‘li, iste’dodli shoirning she’riy to‘plamlari, o‘lmas asarlari, zamondosh shoirlarning u haqida bildirgan fikrlari, tarjimonlik faoliyati bilan bir qatorda o‘zbek kinematografiyasiga qo‘shgan hissasi haqida gap boradi