(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Mazkur maqolada bolalarning psixik rivojlanishida rolli oʻyinlarning bevosita va bilvosita taʼsirlari, qanday rollar bolalar uchun ijobiy taʼsir etishi atroflicha yoritilgan