(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada qurilish materiallarining korroziyasiga sabab bo‘luvchi omillar va ularni oldini olish imkoniyatlari bayon etilgan. Shuningdek, material korroziyasini oldini olishda hozirgi vaqtda qo‘llanilayotgan kimyoviy tarkiblarning qiyosiy tahlili keltirilgan. Korroziya ingibitorlarning turlari va ularning termik ko‘rsatgichlarini qiyosiy tahlillash orqali kremniyorganik polimer kompozitsiyalardan yuqori samaradorlikka erishish imkoniyatlari bayon etilgan