(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Mazkur maqolada hozirgi kunda An’anaviy xonandalik asarlari ijrochiligida ijtimoiy pedagogik shart-sharoitlar to‘g‘risida fikr-mulohazalar yurutilgan. Shuningdek, An’anaviy xonandalikning maqsad vazifalari, pedagogik shart-sharoitlari, ijtimoiy holati haqida ham batafsil ma’lumotlar bayon etilgan