(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada qarilikni qanday kechishi hamda ushbu davrda insonlarda bilish jarayonlarining qay tarzda borishi haqida umumiy keng ma’lumotlar berib o‘tilgan, shu bilan birgalikda bilish jarayonlariga qisqa hamda umumiy ma’lumotlar berib o‘tilgan