(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada paxta-to‘qimachilik klasterlarini rivojlantirish va shakllantirishning ilmiy asoslari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, O‘zbekiston Respublikasi paxta-to‘qimachilik klasterlari faoliyati tahlil qilindi