(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Xalqimizning adabiy-estetik ehtiyojini qondirishga intilib kelayotgan nosirlarimizdan biri Muhammad Ali tarixiy haqiqatlarni badiiy talqin qilishga, nasrimiz imkoniyatlarini yanada kengaytirishga barakali hissa qo‘shmoqda. Bugungacha Amir Temur haqida ko‘plab asarlar va “Ulug‘ saltanat” tetralogiyasini o‘quvchilar hukmiga havola etgan yozuvchining asarlarida goh tarixiy, goh romantik, gohida esa o‘tkir psixologizm ruhi ustunlik qiladi