(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada matematika fani o‘qituvchilari emas, balki barcha fan o‘qituvchilari dars jarayonida foydalanishi mumkin bo‘lgan interfaol metodlarni yoritmoqchiman. Zero bu yoritganlarim kimgadir asqotsa, juda mamnun bo‘lardim. Har bir metodni fanga moslashtirish o‘qituvchining mahoratiga bog‘liq, o‘qituvchi fanini sevsa va chuqur bilsa g‘oyalar va metodlar o‘z-o‘zidan tug‘iladi. Bu metodlardanham foydalanib ko‘ring. Bu metodlar yordamida o‘quvchida fanga qiziqishi ortadi, kelajakda kasb tanlashi oydinlashadi, o‘quvchilar ham o‘zlarida uyg‘onmagan g‘oyalarini uyg‘otadilar, fikrlashlari teranlashadi.