(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Mazkur maqolada Differensial tenglamalar fanining bir mavzusi misolida IQ testlardan foydalanib, dars o‘tishning foydali tomonlari haqida so‘z boradi. O‘qituvchi an’anaviy dars berishdan ko‘ra talabalarni zerikib qolmasliklari, e’tiborlarini o‘ziga jalb qilib olishida matematikaga oid test va o‘yinlardan foydalanish zarur deb hisoblayman