(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu tadqiqotning maqsadi bolalarda parazitar ifeksiyalar bilan kasallanish darajasi va patogenetik asoslari bo‘yicha so‘nggi yillardagi adabiyot manbalarini tahlil qilish edi. Bundan tashqari, dunyoning turli mamlakatlarida nematodalar, sestodalar va trematodalarni aniqlash xususiyatlari keltirilgan