(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Dorivor rоzmarin о‘simligini tabiiy tarqalgan xududlari Yevropada (Italiya, Fransiya va Ispaniya, shukingdek, Shimoliy Afrika xududlarida, Amerika, Osiyo. Qirim, Kavkaz, Moldava, hamda О‘rta Osiyo mamlakatlarida manzarali va dorivor о‘simlik sifatida yetishtiriladi.