(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada Iqtisodiy nochor korxonalarni tizimli sog‘lomlashtirish , ularni amalga oshirish chora tadbirlari va xorij tajribasi bayon etilgan.