(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada didaktik o‘yinlar yordamida maktabgacha yoshdagi bolalarni yangi sharoitlarda o‘z bilimlarini qo‘llashga o‘rgatishlari, hissiy tajribasini boyitishlari, lug’atni to‘ldirish va faollashtirish, bolaning nutqini rivojlantirishga hissa qo‘shish, izchil nutqni rivojlantirish tog’risida yozilgan