(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ушбу илмий мақола кўз гавхари касалликлари факоэмульсификация ташрихини бажариш давомидаги тўр парда макуласида келтириб чиқарадиган асоратлар, уларни олдини олиш ва даволаш чора тадбирлари тўғрисида кенг ёритилган