(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada oilada bola tarbiyasida nimalarga muhim e‘tibor qaratish yoki aksincha, tarbiya jarayonidagi kamchiliklar hamda muammolar haqida va ularni bartaraf qilish to‘g‘risida fikrlar yoritilgan