(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda savod o‘rgatish davrida “Alifbe” darsligi asosidagi o‘qish darslari ta`limning keyingi davrida o‘quvchilarning o‘qish ko‘nikma va malakalarini egallashlariga tayyorlovchi o‘qish usullari xususida so‘z yuritiladi