(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada bargning morfologik va anatomik tuzilishi haqida umumiy tushuncha va ma’lumotla berilgan. Barg o‘simliklarning asosiy qismi bo‘ib,unda fotosintez jarayoni kechadi. Bu jarayon bargning qizib ketmasligini oldini oladi. Barg-oddiy va murakkab barglarga bo‘linadi